Rust ,rust,rust....

Jaaaa det blir rätt mycket ensam tid nu här hemma, när gubben rustar för allt va snickarbrallan håller.Och guuuud vet hur dom ska hinna, man kan inte låta bli att fundera lite på vart alla är som brukar få hjälp av honom när något ska göras.......

Aja, han klarar sig nog och får ju hjälp av Elin och Nicko,men visst är det jäktigt.Till helgen som kommer måste dom flytta in och lägenheten ser verkligen ut som en byggarbetsplats av värsta sorten.
Jag har varit där idag någon timme och man vet liksom inte vart man ska börja ens....

I går var han där från 9.30 och till 19.00, och när han kom tog han en snabb dusch och sen for vi ut till Eskön.Jonas och Lotta var där och han vela så gärna träffa Jonas när det blir så långt mellan gångerna.
Lotta kom hem med pizza och den smakade verkligen kalas bra. Som vanligt både det ena och det andra att surra om,jätte trevligt att träffas som vanligt men vi gjorde kväller skapligt tidigt för Lotta och Jonas skulle ju köra upp till Sundsvall på hundutställning idag.

Idag vräker regnet ner och det finns inte så mycket att göra, hundarna såg ut som nerdränkta skurmoppar efter promenaden och skogsstigarna var fyllda med vatten.Så baden på pudlarna i går känns liksom lite förgäves.Men men först och främst är dom hundar som ska trivas och ha det bra.

Nästa helgen däremot blir det lite "Vill man vara fin får man lida pin", då är det utställning både lördag och söndag och det ska bli så roligt.Pudelspecial på lördagen och SKK på söndagen i Österbybruk.Lovisa ska ställas bägge dagarna, ohhh va pirrigt....

Nu ska jag ta och byta om lite här och åka in till Gävle för att fira min älskade kusin som fyllt år.

Ha det mina vänner //Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0