Fredag

Oj ojj oj va skönt med fredag.
Inte för att jag ska göra något speciellt i helgen, eller kanske just därför.
-Jooo just ja, morgon kväll ska jag hjälpa Erica grooma sin Aussie inför utställningen på söndag.

Får jag tid och lust tänkte jag vi skulle hjälpas åt att putsa fönstren hos dottern,mamma ,jag och dottern själv hoppas jag ; )
Jaaaa det vill ju till att det inte regnar också, för just nu står regnet som spön i backen.Vädret kan som inte bestämma sig,rätt som det är skiner solen,rätt som det är regnar det.

I övrigt ska jag fylla i lite papper i helgen från chefen som ska vara klara inför mitt utvecklingssamtal på tisdag.Lite om hur man ser på sitt arbeta,hur man vill utveckla det och sig själv.Jaaaa vi brukar inte ha problem att få tiden att gå ,chefen och jag.

Tack alla för den uppmuntran jag fått angående valet av "ny" ras här hemma, både via facebook,här på bloggen och ni som ringt.
Jätte roligt att sååå många tyckte det var ett kanoners val.Det ska bli en utmaning att göra hund av henne och dom är ju inte precis kända för att bli några lydnads champion,men det är jag ju inte heller intresserad av.
Däremot vet ni som känner mig att jag vill ha en god allmän lydnad,och ett trevligt uppförande hos hunden är ett måste här hemma.

Något namn har vi fortfarande inte kommit fram till ,så fortsätt gärna komma med förslag.


Nu har jag nyligen kommit in från en cykeltur med Amigo,gett hundarna mat och stekt köttfärs.Det blir myskväll med tacos,godis och Idol i kväll.Just nu smuttar jag på lite vitt vin ; )




Lite bilder från några av hibiskusarna som tok blommar nu.




samt Streptocarpus "Kornettblomma" som blommar så fint.



Har två mindre också i rosa,men dom blommar ju av förklarliga själ inte så här intensivt.
Ute blommar fuchsian som en tok, såååå fin.



Jag har lovat visa lamporna som Amigo vann i Högbo (tog ut dem på inteckningskortet)
Jätte mysigt sken blev det av dem, och än så länge är dom bruna,men man vet aldrig när jag får tag i den vita sprayburken ; )



Hoppas ni får en underbar helg där ute //Erika

Kommentarer
Postat av: Helene

Massa kort på blommor....suck, de ser ju likadan ut allihopa! Vill ju se kort på de fyrbenta jag... Har sagt till min chef att jag inte vill ha nåt utvecklingssamtal, men blir ett ändå verkar det som. Förstår inte vitsen med dom, om jag får 50:- eller 75:- mer i lön spelar liksom ingen roll...

2010-09-17 @ 22:29:01
URL: http://barecho.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

En Sibirian husky tik ska ju så klart heta både efter ras och kön och då blir det ju perfekt med

Hyskan!

2010-09-18 @ 09:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0