Nu är det riktigt kallt....

.... och jag undrar om inte "vädret" säger ännu kallare åtminstone fram till nästa vecka.
Shiiiit alltså va kallt det är , pudlarna håller på fryser sina små fötter av sig och det blir bara korta promenader för att dom inte rent av ska ta skada.
Amigo ,han tycker det är mysigt han , vrålar sina tarzan vrål och slänger sig och rullar i djupsnön, jaaa han ser ut precis som en snögubbe när han håller på och tokar sig.

Bilarna är ju en historia för sig nu, totalt igen isade och i morse när jag åkte till jobbet var det över -20 grader,hela bilen knakade och gnällde

Jaaa det var väl inte riktigt så här farligt ,men kall var den....

Nu är man åtminstone ledig i morgon och det ska bli så skönt, jag har sovit jätte dåligt i två nätter nu,natten mot måndag var det ju hockey sverige-usa och det missar ju inte ungdomarna i detta hus helt ok för mig MEN inte till 05.30 !!!!!!!
Någon jävla måtta får det väl ändå vara, även om jag hellst ser att man visar sånt skit som typ hockey just nattetid, så bra programtid kan visa kvalitets program som Cesar Millan, Kollonin Iris,Bygglov,jaaaaaa fram för flera trädgårdsprogram.
Seriösa hund program saknas också ,och med tanke på att vart sjätte hem i sverige har minst en hund så borde det intressera många tv tittare.
Helene och jag spånade härom dagen i hur ett seriöst hundprogram skulle kunna se ut, och vi kom väl fram till att det vore bäst om varje rasklubb gjorde sitt avsnitt på en timme om sin hundras.Ett kombinerat reklam och informativt program utan fjant och tutti nutt.
För och nackdelar med rasen,grupptillhörighet,vad rasen är framtagen för och hur den används idag,speciella egenskaper man som blivande husse/matte måste ha med i sina beräkningar hos den vuxna hunden, hur stor den blir,hur mycket motion den behöver för att må bra,specifika rassjukdomar el avvikelser,mentala egenskaper,ev typer osv osv

Ett sånt program skulle förmodligen halvera alla ogenomtänka köp på ex Blocket.se
Hur många köper inte där sin "Pitbull" för att den verkar cool och ännu flera säljer den vid 10mån när dom upptäckt vad för ras dom egentligen skaffade.

På nyårs dagen fick förresten en av Lottas tikar valpar, som vi väntat och längtat efter just denna kull !
Tyvärr så föddes valparna 1v för tidigt och idags läget är det mycket osäkert om de överlever.
Såååå jäkla synd och man blir både ledsen och förtvivlad.
Det var liksom sista chansen efter den hanen, då han nu är såld till Australien.


Man kan bara säga FAN-FAN-FAN !!!!!!
Men naturligtvis håller vi fortfarande alla tår och tummar som går för att dom små ska bli starkare,Lotta kan inte göra mer än hon redan gör för dem.
Uch ja, nu vart det såååå jobbigt så........

Nu ska jag fortsätta mitt eldande i vedspisen och ta mig en kopp kaffe.

/Erika

Kommentarer
Postat av: Lotta-Djakartas

Tjipp-tjopp

Ja vi gör allt vi kan här för att rädda de små.. o om ja vågar säga det så ser ja ett litet ljus i tunneln,grammen börjar komma sakta men säkert o värmen håller de vilket är positivt.. Ja vi tar dag för dag här vi..

Bloggat idag har ja oxå gjort, så allt känns lite lite bättre i var4je fall..

Krams o tack för allt stöd Love U

2010-01-07 @ 14:41:51
URL: http://www.djakartas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0