Piraya är hemma.

Men bara på permiss, hon är dålig, mycket dålig.Och när vet.Monika Stavenborn ringde ner oss igår för att hämta Piraya var det inte för att möta en frisk och sprudlande hund.
-Näääää läget var än värre, tycker vi....

Fyyy sjutton va jobbigt det är nu.

Jo Monika ringde ner oss för att vi skulle komma ner och försöka få henne att äta.Hon vantrivs där nere och det gör henne inte friskare.Och visst såg man att hon vela hem, men totalt avtrubbad och mycket skakig.

Hon lider av flera saker och det ena ger det andra kan jag kortfattat säga,men just nu är det hennes hjärta som tar stryk.Hon har fått en hjärtsäcksinflammation och har en inflamera bukspottskötel.

Som tur var har jag Hanna som kan tyda alla provsvar och ställa vettiga frågor till Monika ,och Hannas utläsning av Pirayas provsvar, tyder på att dom nog ändå missat något.
Så i morgon kl.9.00 ska vi till baka till Ultuna, då för flera prover samt på Hannas inrådan ett ultra samt en röntgen av buken och alla dess organ.
Hanna tror det är stopp någonstans därav hjärtats hårda arbete, som i sin tur leder till hjärtsäcksinflammation.
Hjärtsäcksinflammationen kommer annars vanligtvis av en infektion i kroppen,men det visar inte proverna några som helst tecken på,infektion alltså.
Jaaa krångligare kan det inte bli.
Hanna konsulterade en av sina fd studiekamrater ang det här att hon inte vill dricka och hon trodde på tumör i något av organen,eller en förträngning av annat slag. *dööööööööööööööör nu*

Jaaaa det känns för jävligt och fruktansvärt hopplöst ....

Hursom helst tror jag hon mådde bättre av att få komma hem, hon behöver mycket vila,lugn och ro och det får hon bättre här hemma.
Och visst hon sov som en liten gris i natt.Maten får jag tvinga i henne, 2msk i/d uppblandat med vatten, vätska i spruta via munnen varannan timme.

Men idag var hon piggare, kanske för att hon inte fått metadon idag, vilket förmodligen gjorde henne hel yr i kolan.Hon levde till och med upp här ute ett tag, och tog sin blå mjukisflodhäst och slängde den och gjorde en liten lek invit åt "dvärg-Märta".
Hon skakar inte alls i benen som i går, jaaa hon är allmänt piggare.Men ändå såååå sjuk.

Jaaa nu vet ni läget, det är för jobbigt att berätta och förklara hela tiden för alla som undrar.
Tack ändå för alla förslag och peptalk.


Kommentarer
Postat av: Christina i Taxinge~

Måtte ni få förklaringen till det hela snart!!!!!

Tänker ofta på er!

2010-08-04 @ 12:53:32
URL: http://www.123minsida.se/Christinas
Postat av: Katarina

Men lilla Piraya vilket elände... Men det kan mycket väl vara så att hon har längtat hem efter Er så mycket så de har blivit värre av de. Tur att hon fick komma hem en stund till Er. Nu håller vi tummarna o tårna för att det ska bli bättre// Kramen

2010-08-04 @ 12:56:13
Postat av: Marianne

Har följt vad som händer Piraya här i bloggen, och ni skall veta att jag tänker på er... Vet tyvärr precis allt för väl vad ni går igenom...

Jag hoppas verkligen att ni får den fina damen på fötter igen!

2010-08-04 @ 13:01:29
URL: http://winniehurst.blggagratis.se
Postat av: Helene

Lider med er.... finns få saker som är så jobbiga som när hundarna mår dåligt, ja - när barnen gör det förstås.... Man går som i dvala, hoppas hoppas de nu kommer fram till vad som felar henne och att det vänder snabbt så hon blir sig lik igen.... Stor kram från oss

2010-08-04 @ 14:59:20
URL: http://barecho.bloggplatsen.se
Postat av: Carro

Lider med er håller alla tummar tassar & tår för att hon skall bli pigg igen! Tur att du har Hanna som du kan hjälpa & ge lite råd nu!

Kram till er!

2010-08-04 @ 20:56:43
Postat av: Eli

Lykke til!!! Jeg tenker på dere og håper det beste for Piraya'n deres.

Klem fra Eli

2010-08-04 @ 23:41:01
URL: http://www.kennelblackemac.com
Postat av: Erica Andersson

KRAM till Er alla!

2010-08-05 @ 07:21:28
URL: http://www.alsjobergets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0